• Nieuws

  Taptoe Droom van een Fan

  De Stichting "Droom van een Fan" realiseert de droom van Corné Hoogerwerf uit Zwijndrecht. Op zaterdag 17 juni 2023. Corné Hoogerwerf maakt van strijkkralen logo's van korpsen en overhandigd deze aan de betreffende korpsen tijdens finales van Taptoes. Hij is 24 jaar maar verstandelijk zit hij op ongeveer 7 jaar. Het is lastig voor hem om bij een korps te gaan, maar daar heeft hij een paar andere opties voor gevonden. Hij bekijkt heel veel filmpjes op YouTube en kijkt op de sites van de korpsen. Hij weet dan ook ontzettend veel van hen en weet de agenda soms beter dan de leden zelf.

 • Nieuws

  Facebook profiel opnieuw ingesteld

  Beste vrienden van Korpsspot Nederland. Zoals jullie misschien al hadden vernomen is de Facebook pagina van Korpsspot Nederland het dupe geworden van een hack poging. Wij hebben hierdoor besloten om een nieuw Facebook profiel aan te maken voor ons kanaal. Tevens hebben wij besloten om hiervoor nu een “gewoon profiel” voor te gebruiken in plaats van een “pagina” hierdoor hebben we meer veiligheid en kunnen we in de toekomst, wanneer het nogmaals gebeurt, makkelijker een herstel uitvoeren. Wanneer u een verzoek doet om “vrienden” te worden zullen wij deze zo spoedig mogelijk accepteren. Onze nieuw Facebook pagina is: https://www.facebook.com/korpsspotnederland

 • Nieuws

  Probleem met Social Media

  We zijn er zojuist achter gekomen dat de facebook pagina van ons is gehackt. We doen er alles aan om deze zo spoedig mogelijk te herstellen. Mochten jullie berichten krijgen vanuit Korpsspot Nederland op Facebook. Verwijder deze dan direct en breng ons op de hoogte aan de hand an het contactformulier. Wij plaatsen hier een bericht wanneer de problemen zijn verholpen Onze excuses voor het ongemak.

 • Nieuws

  Concert Da Capo Lisse geannuleerd

  Afgelopen week deelden wij het bericht dat wij op 9 januari a.s. het concert van Da Capo Lisse LIVE zouden uitzenden maar helaas door de nieuwe Covid maatregelen hebben zij moeten besluiten het concert voor die datum te annuleren tot nader order. Wanneer het weer wél is toegestaan, zullen wij afreizen naar Lisse om dit evenement LIVE uit te zenden via ons YouTube kanaal. Houd onze website & sociale media kanalen in de gaten voor een nieuwe datum.

 • Nieuws

  Nieuwe auto

  Afgelopen periode hebben wij veel kilometers door het hele land door gereden met deze auto: Na 2 jaar trouwe dienst hebben we deze auto weg moeten doen i.v.m. motorische problemen. De Hyundai i10 heeft plaats gemaakt voor de Seat Altea. Met speciale dank aan:Autobedrijf Melse voor het goede aanbod enTripple Diamond Designs voor de belettering

 • Nieuws

  Korpsspot gaat samen met GOOD-ART

  In 2021 hebben we besloten om samen te gaan werken met een andere partij. GOOD-ART Vlissingen.Deze partij uit het zuiden van het land is voor ons de mogelijkheid om uit te breiden en op deze manier nog meer beeldmateriaal te verkrijgen. In het vervolg zal dan ook in publicaties, video’s, foto’s en andere media het nieuwe logo (rechts) te zien zijn.

Twitter
YouTube
YouTube
Instagram