Livestream

Op dit moment zijn wij druk bezig om de setup te optimaliseren om een evenement LIVE uit te zenden via ons YouTube kanaal. We hebben bij verschillende evenementen reeds een livestream uitgezonden en met groot succes.

Wanneer er een goede internet verbinding aanwezig is en we de mogelijkheden hebben voor een Livestream is dit uiteraard een optie.

Mocht u als organisator van een evenement gebruik willen maken van onze Livestream mogelijkheid dient u dit vroegtijdig bij ons bekend te maken. Wij kunnen dan ervoor zorgen dat hiervoor de benodigde apparatuur ook meegenomen wordt.

Wat hebben wij nodig om de Livestream goed te kunnen verzorgen.

  • Een goede en vooral stabiele internetverbinding (met een upload van minimaal 6 mbps), bij voorkeur met een netwerkkabel, geen draadloze verbinding;
  • Een tafel in een straal van 3 meter vanaf het punt waar de camera staat;
  • Extra stroompunt voor computer en monitor;

De video welke wij uitzenden op ons YouTube kanaal wordt standaard voorzien van een watermerk of logo. Wanneer u als organisator ook uw eigen logo zichtbaar wilt hebben is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor dienen wij, minimaal twee dagen voor aanvang een goed logo te ontvangen in EPS of Vector formaat.

Wilt u meer informatie, of heeft nu vragen over dit onderwerp. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp