GOOD-ART

Ik ben in 2020 gevraagd om samen te gaan werken met Korpsspot Nederland wat ik een hele eer vind en een onwijs leuke uitdaging om op deze manier onze passie samen te voegen. Ik ben woonachtig in het mooie Zeeuwse Vlissingen.

Ik moest even in mijn achterhoofd gaan graven maar ik ben ongeveer in 2009 voor onze muziekvereniging gaan fotograferen, voornamelijk ons showkorps en elk onderdeel wat zij hebben en die een optreden geeft, was ik bij om vast te leggen, ik werd daarom ook al gauw om gedompeld tot huisfotograaf, mijn foto’s werden en worden nog steeds gebruikt voor het muziekblad en of website. Ik reis hiervoor, samen met het korps, het hele land door om elke taptoe en soms ook streetparade vast te leggen, naar het buitenland? Geen probleem, mijn cameratas en ik gaan mee!

Op 8 september 2013 is Good-Art Vlissingen ontstaan. Om ook in opdracht te kunnen gaan fotograferen maar mijn liefde voor showkorpsen te fotograferen is er tot aan de dag van vandaag nog steeds aanwezig. Dus u kunt wel stellen dat ik zo’n 90% van de tijd een showkorps voor mijn lens mag hebben. Ik vind het heerlijk om tijdens een streetparade er om heen te rennen om het ‘perfecte plaatje’ te schieten.

Ik vind het altijd weer een heerlijke uitdaging om tijdens een taptoe weer zo uniek en origineel mogelijke plaatjes te maken om zo elke keer weer verrassend, verfrissend en vernieuwend te zijn en daarin ligt ook de grootste uitdaging; uitzoeken van de honderden of soms duizenden foto’s die ik op één dag maak.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking en naar de geweldige muzikale evenementen die we (hopelijk) weer gaan mogen bezoeken om onze passie uit te voeren.

YouTube
YouTube
Instagram
Tiktok