Archieven: Evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Bloemencorso Bollenstreek 2024

Bollenstreek

Op zaterdag 20 april 2024 gaat het 77ste Bloemencorso rijden. Dan rijdt het Bloemencorso Bollenstreek van Noordwijk naar Haarlem.

Internationale Taptoe Hamont 2024 (België)

Marktplein Hamont Stad 3930, Hamont-Achel, België

De Internationale Taptoe is een spetterende muzikale ouverture, op zaterdag 18 mei 2024, van het muzikale driedaagse festival. De korpsen die aantreden, behoren tot
het kruim van showkorpsen in de Lage Landen en Europa.

Internationale Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen Hamont (België) 2024

Marktplein Hamont Stad 3930, Hamont-Achel, België

In het Pinksterweekend van zondag 19 mei en maandag 20 mei 2024 is Hamont de ontmoetingsplaats voor een veertigtal geselecteerde muziek- en showgezelschappen. In een unieke sfeer van verbroedering en competitie strijden zij voor de titel ‘Kampioen der Lage Landen’ en tevens voor de hoogste onderscheiding : de trofee ‘André Rijcken’, genoemd naar de stichter van de Mars- en Showwedstrijden.

Mars der Muzikanten 2024

Grote Markt Haarlem, Noord-Holland, Nederland

De 66ste editie van Mars der Muzikanten dat ook dit jaar weer wordt gehouden op de Grote Markt van Haarlem, wordt dit jaar georganiseerd door een gloednieuw bestuur. Deze zijn hard aan het werk om een mooi programma samen te stellen voor u.

Adest Night of Music (Summer Edition)

M. Verschoor B.V. Rijksstraatweg 59, Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland

Laat je meevoeren tijdens de Summer Edition van de Adest Night of Music, waarin de getalenteerde muzikanten van Adest Musica je in twee dynamische delen van elk circa drie kwartier onderdompelen in een scala van muzikale sferen en thema’s. Maar dat is nog niet alles!

€20.50

Taptoe Groningen 2024

MartiniPlaza Leonard Sringerlaan 2, Groningen, Groningen, Nederland

De 32ste editie van Taptoe Groningen zal zoals elk jaar gehouden worden in het prachtige MartiniPlaza op zaterdag 9 november 2024. Zo’n 3000 bezoekers uit heel Nederland weten inmiddels de weg naar de taptoe in de MartiniPlaza te vinden en ook uit Duitsland, België en Frankrijk is de belangstelling voor dit evenement de laatste jaren fors toegenomen. In 2011 is Taptoe Groningen uitgeroepen tot beste Taptoe van het jaar.

YouTube
YouTube
Instagram
Tiktok