Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Internationale Taptoe Hamont (België) 2022

4 juni 2022 om 18:00 - 22:30

Internationale Taptoe 2022

De Internationale Taptoe is een spetterende muzikale ouverture, op zaterdag 4 juni 2022, van het muzikale driedaagse festival. De korpsen die aantreden, behoren tot het kruim van showkorpsen in de Lage Landen en Europa. Het marktplein van Hamont wordt omgetoverd tot een ware openluchtschouwburg met comfortabele tribunes en een perfecte belichting. De Taptoe is een muzikaal spektakel dat je werkelijk niet mag missen, met topmuziek, prachtige visuele effecten en af en toe een vleugje humor.

Een taptoe is een muzikaal kijkspel vol licht, klank en kleur. Natuurlijk is het al mooi om een korps te horen spelen. Maar het publiek is ook visueel ingesteld en wil muziek vooral zien . Daarom moet die muziek ingekleed worden, liefst met veel verrassingseffecten, waarin sommige korpsen dan ook op een geweldige manier slagen. Naar Engels voorbeeld is de taptoe de laatste decennia uitgegroeid tot een muzikaal spektakel, waarin de meewerkende muziek- en tamboerkorpsen alleen of tezamen optreden. De finale ervan kan worden beschouwd als de voortzetting van de oorspronkelijke ceremoniële taptoe.

De Internationale Taptoe Hamont 2022 belooft in ieder geval weerom een grandioos schouwspel te worden. Door de schitterende uniformen, de heerlijke muziek en veel beweging zal je van het begin tot het einde geboeid zijn. De showgroepen, die in hun genre tot de absolute top behoren, staan hiervoor garant !

De Internationale Taptoe 2022 komt wederom tot stand middels de ‘Stichting Combinatie van Korpsen’.  Meer informatie vind je op de website van de stichting : www.scvk.nl

Tickets

Alle informatie over de toegangsprijzen voor de Internationale Taptoe vindt u tijdig op onze website.

Wij van Korpsspot Nederland zullen hierbij aanwezig zijn om LIVE uit te zenden en tevens zullen deze beelden later op ons YouTube kanaal te zien zijn.

Gegevens

Datum:
4 juni 2022
Tijd:
18:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Organisator

Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen
Telefoon
+32495201116
E-mail
g.joosten@marsenshow.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Marktplein Hamont
Stad 3930
Hamont-Achel, België
+ Google Maps

Leave a Reply

YouTube
YouTube
Instagram
Tiktok