Misschien was het voor sommige mensen (én verenigingen) al opgevallen dat Korpsspot Nederland enkele maanden geleden op TikTok te vinden was, dit was echter een account dat ZONDER onze toestemming en medeweten is aangemaakt. Wij hebben uiteindelijk de gegevens hiervan ontvangen en waren zelf nog in beraad of wij überhaupt ook gebruik wilde maken van TikTok. Echter, liepen de volgers best wel snel op en hadden we “stiekem” ook we ideetjes voor content.

Afgelopen zaterdag, 9 september, wilde wij onze eerste TikTok gaan maken tijdens de Aalbers Taptoe Bemmel. Nu bleek alleen, helaas, het geval, dat wij met geen mogelijkheid meer konden inloggen op dat account, het account was nog wel zichtbaar als je zocht, maar inloggen was niet (meer) mogelijk.
We hebben geprobeerd het wachtwoord te veranderen maar dat is helaas niet gelukt. Nu heeft dit er tot geleid dat wij helaas ‘’ook’’ op TikTok, opnieuw moeten beginnen.

Vanaf heden is dit TikTok account actief, het andere account mag wat ons betreft geblokkeerd worden en zullen wij ook hier via dit account content gaan plaatsen, wij zijn nieuw op het gebied van TikTok dus wees een beetje lief.

Geef een reactie

YouTube
YouTube
Instagram
Tiktok