De Stichting “Droom van een Fan” realiseert de droom van Corné Hoogerwerf uit Zwijndrecht. Op zaterdag 17 juni 2023.

Corné Hoogerwerf maakt van strijkkralen logo’s van korpsen en overhandigd deze aan de betreffende korpsen tijdens finales van Taptoes.
Hij is 24 jaar maar verstandelijk zit hij op ongeveer 7 jaar. Het is lastig voor hem om bij een korps te gaan, maar daar heeft hij een paar andere opties voor gevonden. Hij bekijkt heel veel filmpjes op YouTube en kijkt op de sites van de korpsen. Hij weet dan ook ontzettend veel van hen en weet de agenda soms beter dan de leden zelf.

Corné gaat ook samen met zijn vader Paul alle mogelijk taptoes in Nederland af die er maar zijn.

​Maar Corné  heeft een droom. Daarom ook het thema: Droom van een Fan! Hij wil dolgraag dat er een keer in zijn woonplaats Zwijndrecht een Taptoe komt. En niet alleen een Taptoe, maar ook dat er een paar korpsen een optreden verzorgt bij instellingen en zorgcentra in Zwijndrecht. ‘s-Middags zou er bij de instellingen en zorgcentra een kort interactief gedeelte plaats moeten vinden. De cliënten iets van een instrument in handen geven en een keer laten proberen en dan met z’n allen een nummer meedoen met het korps. De korpsen zullen ook nog een rondgang maken in de nabij gelegen winkelcentra. ‘s-Avonds vindt er een Taptoe plaats. De aanvang van deze Taptoe is om 19:30 uur en de toegang hiervan is GRATIS.

Omdat wij weten dat Corné zo’n grote fan van showkorpsen is en ook Korpsspot Nederland volgt, konden wij niet anders dan besluiten om te kijken of wij een LIVEstream voor hem konden gaan verzorgen, zo gezegd, zo gedaan en daarom zullen wij speciaal voor Corné deze Taptoe LIVE uitzenden op ons YouTube kanaal.

Geef een reactie

YouTube
YouTube
Instagram
Tiktok